Din varukorg är för närvarande tom!
Gårdagens bakning
Följ mig gärna på Instagram, Tobbeeza heter jag där och där lägger jag upp bilder dagligen. :)
Kommentarer
8 svar till ”Gårdagens bakning”
-
jag är lite nyfiken på gräddningen, antar att du använt typ ett kladdkak-recept, men jag missar alltid att ta ut dom så dom blir gosiga, antingen blir dom mer genomgräddade/torra eller helt smetiga :P
-
såg gott ut :)
-
Dom var riktigt goda och blir lika goda varje gång! :-)
-
Jag skummar bara igenom recepten för att se vilka ingridienser jag behöver sen höftar jag och kör på känsla. :-) Ah, det där känner jag igen. Hade samma problem ett tag och kortade då ner gräddningstiden några minuter. Prova att känna i dom med antingen en gaffel, tandpetare eller en provsticka efter ca 6-7min är dom för kladdiga så känn på dom efter 1 minut, fortsätt så tills dom har rätt konsistens i mitten. :) Vill du så kan jag klottra ner mitt recept till dig? :D
-
Bakade några extremt goda chokladmuffins för några dagar sedan. Otroligt goda. Jag la t.o.m några bitar blockchoklad i formarna också. Har extra stora formar också så man får extra stora muffins ^^
-
Ååååh så gott!! :)) Jag brukar inte ha några chokladbitar i, för dom hinner man nästan alltid käka upp innan dom är i formarna tillsammans med smeten. ;) Stora formar ska det vara tycker jag, ju större desto bättre. Dock när jag gjorde mina muffins som är med på bild så orkade jag inte sticka till affären och handla enbart formar, så fick bli bullformar då.. ;D
-
»Man tager vad man haver! Mina formar är grymt bra men brukar inte alltid ha smet enda upp pga att dom blir för stora haha
-
Precis det gör man! :)) Inte jag heller, då blir dom för stora och smeten kanske rinner över, haha! :p
Lämna ett svar