Alla bloggar länkade - Tävling

Tusen tack alla ni för era tips på era och andras bloggar i Har du en blogg #5! :) Ca 39 kommentarer är där på inlägget och många nya bloggar att kika in på blev det också. Så jag har att göra i eftermiddag.. ;-) I samband med "Har du en blogg?" tjohejsan så tävlar jag samtidigt ut 2-3 fina priser. Priserna varierar från gång till gång för att öka spänningen och nyfikenheten en aning ;-) Så även denna gång kommer här en tävling. Denna gången ligger där 3 fina vinster i potten. Bland annat priser från min nya tavelkollektion som inte har lanserats än. :D Alla kan vara med och delta, oavsett om du lämna ett kommentar (till detta inlägget) eller inte. Så ta chansen, kanske har du turen med dig? Dock så har dom som lämnat en kommentar med tips på sina bloggar en lite större chans att vinna 2 av vinsterna. Så ena vinsten kommer gå direkt till en som inte har lämnat en kommentar. Du som vill vara med kan välja någon av dessa 3 vinsterna:
Första pris: Tavlor från min nya kollektion + smyckesats (så du kan göra egna smycken) Andra pris: Ett presentkort på en webbshop som snart lanseras. Summan är hemligt. Tredje pris: Smyckesats (så du kan göra några egna smycken). För att vara med och tävla:
  • Lämna en kommentar att du är med och tävlar tillsammans med ditt bästa minne du har.
  • Klicka på Gilla knappen här i inlägget.
För att öka vinstchanserna kan du kika in min Instagram @Tobbeeza och se om den faller dig i smaken och isf följa mig där (följer gärna dig tillbaka) eller gilla min Facebooksida. Bloggarna som blev länkade i "Har du en blogg #5": Amanda, Viktoria, Peter Gustavsson, SassySabina, fredrikkarlsson.blogg.se, Emelie, Majja Malmsten, chanette a, viktkamp, Lena Stridsberg, Anci Jacobsson, Nicklas, Susanne Seger, Sandra Lindström, Evelina, Linda, Frugan.se, Maria, Robin, Maria, Jessica, Marielle, Louie, Hantverkarsystrar, Therese, Olivia Persson, Jessie, Kim, Stefan, Diana Ni har fram tills Onsdag den 11/3-2015 klockan 23:59 på er att vara med. Lycka till! :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

therese,
Klart jag vill vara med och tävla. Kul att du länkat min blogg. Bästa minne.. oj.. jag har så många och får nya varje år. Sen har jag ju guldfiskminne så glömmer lika snabbt. Men ett utav mina bästa minnen måste vara min tid på Folkhögskola. Kan inte välja någon speciell dag, men veckan när vår klass åkte till Albanien var magisk. Vår klass var underbar alla var en ända stor familj och vi gjorde så mycket tillsammans. Bilade genom södra albanien, testade utelivet, åt på fantastiska restauranger. En vecka jag inte kommer glömma trotts mitt guldfiskminne.
nuva.blogg.se
Linda / frugan.se,
Åh, kul att du länkat till mig, tusen tack!! :) Jag vill gärna vara med och tävla! Helst av allt hade jag vunnit en smyckessats med tanke på att jag gillar att göra smycken - men ifall webbshoppen innehåller något som jag kan använda till min virkning så vinner jag nog hellre det ;) Mitt bästa minne, svårt att säga, men jag måste nog ändå säga att det, trots all smärta, var den dagen då jag födde min dotter. Den känslan går inte att beskriva i ord. Nio månader utav krämpor, fyra timmars olidlig smärta - men sen, ett litet skrynkligt knytt. Vilken belöning! Så ja, det är mitt framförallt finaste minne :) Ha en fin vecka! Kram
frugan.se
Linda / frugan.se
IP: 82.99.3.229