Bedöm inte mitt kön och sexuella läggning pga min hobby!

Något som jag har märkt den senaste tiden är att folk "bestämmer" mitt kön och grundar sin tro över min sexuella läggning pga min hobby - handarbete/virkning. Jag blir lika irriterad varje gång, att man kan könsbestämma en människa och dess kön utefter vad personen har för hobby och tycker om att göra? Jag förstår verkligen inte det..
Jag har fått höra under en längre tid "du måste vara homosexuell, det är bara homosexulla och kvinnor som virkar/handarbetar". Men är det så? ! Jag känner många killar som handarbetar/virkar, är dom homosexulla? Nä, dom är hetero. Man måste inte vara född som kvinna för att tycka om det. Man behöver inte vara homosexuell eller bisexuell heller för att tycka om att handarbeta/virka! Jag står fast vid vad jag tycker och detta börjar smått irritera mig en aning. Ni kan se ett exempel från förra året. Jag pratade med en dåvarande vän om olika saker, bland annat virkning och stickning:
Jag vill inte få en könsstämpel för att jag tycker om att handarbeta/virka. Jag vill INTE vara eller ses som som ett objekt som får en stämpel antingen som homosexuell eller som ett kön för min hobby! Jag är bara en människa och behöver inte få en massa stämplar pga vad jag har som hobby. Detta måste sluta tycker jag! Vi måste sluta göra varandra till objekt och känsbestämma folk som att det är något man ritar på ett papper. Så snälla, gör mig och alla dina medmänniskor en stor björntjänst! Sluta könsbestämma människor utefter deras hobby/intresse och sluta definiera deras sexuella läggning, det blir inte bra i slutändan. Vad tycker ni? Vad är era åsikter? Kommentarsfältet är öppet för era åsikter och diskussioner så dela gärna med er utav era åsikter/tankar. :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Så tråkigt med dömande och trångsynta människor, blö på dem!
nouw.com/emelieaj
Susanne Seger,
Önskar att min sambo kunde virka och pyssla som du. Tur min son gillar det i alla fall. :)
blog.lifewithme.se/wp-admin/
IP: 82.99.3.229