En ledsam kväll..

Att allt bara kan vända på en liten stund.. Inget har hänt utan mitt mående gick bara från bra till dåligt. Är nere, deppig och ledsen.. Kände redan när jag vaknade idag att det var på gång. Så det var faktiskt väntat. Men det är bara att "härda" ut och göra det hela till det lite bättre. Jag vet ju att det kommer gå över. :-)

Idag har det inte hänt mycket alls. Jag har virkat en ny korg/påse, kollat på filmer på Telia Play+ och bara tagit det lugnt och sen har jag också lagat mat idag. Det får jag ju inte glömma, haha! Blev kyckling kryddad med massa citron och andra kryddor och till det blev det ris och hemmagjord currysås. Så ja, jag har en ond mage att vänta mig också. Hade ingen laktosfri mjölk hemma så fick ta vanlig mjölk och min mage som inte klarar laktos, men sånt jag får ta när jag inte orkar åka till affären ännu en gång och köpa laktosfri. Men som tur är så jäklas inte magen med mig allt för länge heller. :-)

Så just nu sitter jag i varje fall och lyssnar på Lady Gagas nya låt (som är riktigt bra) och ska snart sätta igång en ny film och fortsätta sticka på en kofta som jag stickar. Blir väl att jag somnar runt 05/06 imorgon bitti och sover hela dagen som det brukar bli när jag inte mår bra. Men ja, jag är ju sjukskriven och har inget annat för min ändå så, haha! :-)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. I samarbete med Lyckliga L8 har jag nu en Giveaway där du kan vinna en tavla med valfri text.

Var gärna med i tävlingen. http://nouw.com/mynameisjossan/giveaway-26837911

Lycka till.

Har även en annan tävling där du kan vinna 200 kr till ett egendesignat mobilskal i samarbete med gocustomized.

Var gärna med i den tävlingen. http://nouw.com/mynameisjossan/giveaway-mobilskal-du-sjalv-far-designa-26596489

Lycka till.

Regler för tävlingarna går att finna i respektive inlägg
nouw.com/mynameisjossan
IP: 82.99.3.229