En lugn måndag!

Heeeeeej! Ny vecka och nya tag! Det har varit en riktigt lugn dag för mig idag. Har inte orkat göra så mycket idag, hade en allergisk reaktion inatt så är helt slut efter den och medicinen jag tog för den allergiska reaktionen. Så jag har spenderat min vakna tid framför datorn med serie, stickning och mönsterskapande. Har knåpat på 2 nya mönster som jag inom kort kanske kommer dela med mig utav, vem vet? Så jag har med andra ord inte gjort så jättemycket idag, det är ju trots allt annandag påsk.

Imorgon blir även det en soft dag tror jag. Jag ska ta tag i mitt rum med sorteringen, laga lite middag och även ta mig ut på en lång promenad om vädret är lika vackert imorgon som det var idag. Idag har vi haft ett underbart väder. Solen har lyst hela dagen tillsammans med en klarblå himmel och temperaturen har legat runt 21 grader så man har verkligen njutit av solen och värmen Hur har vädret varit hos er?

Jo, jag tänkte ta upp en liten sak med er. En del upplever en del problem med min blogg just nu. Alla inlägg syns inte på datorn direkt utan syns bara på mobilen/surfplattan samt så verkar en del inlägg ha försvunnit. Felsökning pågår just nu för att hitta vad som är tokigt och det kommer åtgärdas asap :) Som tur är så har jag en backup av mina inlägg och kommer importera dom inläggen som fattas om dom inte hittar tillbaka själva ;) Så att ni vet om det. Men jag hojtar till så fort det är fixat :D

Nu blir det sängen för min del, är så trött så det är lika bra att passa på att sova då. Godnatt ♥


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer