#fatshamers - Du knäcker andra och deras psyke med dina vidriga ord!

Väldigt ofta gömmer jag mig med min feta kropp för att omvärlden och personer anser min kropp som äcklig, motbjudande, etc etc (ni kan nog tänka er vad folk tycker och anser, vi är på 2019, HALLÅJA!). Vilket jag egentligen inte borde eller ens behöva.

Det ni alla #fatshamers inte tänker på är att ERA ord SKADAR mer än dom gör nytta. Har ni som är #fatshamers ens tänkt på vad era kommentarer gör? Hur det leder till allvarliga sjukdomar så som #hetsbantning, anorexia, bulimi, ortorexi med mera? NÄ för det kan jag inte tänka mig att ni inte har, för då hade ni aldrig lämnat en sådan vidrig kommentar. Ni vet eller verkar för den delen inte förstå vilka signaler ni sänder med era kommentarer och vad era kommentarer gör mot en individ som redan i dagens samhälle TVINGAS att skämmas för sin kropp och sitt utseende!

Hur i hela helvete kan man ens göra såhär? Varför får folk inte se ut EXAKT SOM DOM VILL? Utan att en massa #fatshamers ska anse att deras kommentarer på EN ANNANS KROPP ska per automatik vara korrekt ''för att dagens samhället säger så''? Förklara gärna om ni vill. Är bara så trött på alla #fatshamers som anser att deras ord och kommentarer är ristade i stenar och ska gälla, nej fy usch! Fan på er alltså 🤬


Och vet ni? Från och med nu kommer jag inte gömma min kropp mer! Länge leve varje person kropp 🙏🏻🥰


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
Sanne,
Så sant som det är sagt!
smajl.se/
Linda,
Helt sanslöst att folk tycker sig besitta rätten att kommentera andras kroppar.
lhsmaskiner.se/