Min intervju med: Malin!

Namn: Malin Dahlström
Ålder: 18
Bor: Båstad
Blogg: http://maolindahlstrom.blogg.se/

1. Hur kommer det sig att du började blogga? När började du blogga?
- haha, jag tror jag började blogga för att ha något att göra och sen så tyckte jag att det var kul att läsa andras bloggar så ville med börja blogga typ.

Första gången jag bloggade var i början av 2008 i min dåvarande blogg. Har haft en där i mellan också.
2. Vad har du för mål med din blogg?
- hmm.. har nog inte direkt några mål..
3. När du läser en blogg, Vad gör den bra och vad gör den dålig?
- En bra blogg enligt mig handlar om mode men ändå är lite personlig där man ändå får veta vad personen gör på fritiden. En dålig blogg har inga bilder.. gillar inte att kolla bloggar där det absolut inte finns några bilder. Då vill man typ inte läsa den..
4. Vad stör dig när du kommer in på en blogg?
- Något som verkligen stör mig är när folk har musik spelare på bloggen. och inte gjort inställningarna rätt så att musiken spelas upp automatiskt. Inte kul om man har musik på själv då blir det bara en massa krångel. Eller om man läser bloggar sent på kvällen/natten och ej stängt av ljudet och det kommer upp sjukt hög musik.. också irriterande.
5. Vad handlar din blogg om?
- Min blogg handlar om mig, vad jag gör om dagarna, vad jag shoppar, bilder från fester och lite modell bilder på mig och det är också mycket musik och film tips i bloggen. Mycket sånt jag gillar och blir glad av.
6. Hur hanterar du taskiga/kränkande kommentarer? Några tips att dela med dig av?
- Har ända sen jag var liten stått ut med taskiga/kränkande kommentarer om min kropp. Jag vet att jag är smal, Men det är sjukt irriterande när folk kommenterar hela tiden att jag måste äta mer osv. när jag äter hur mycket som helst men ändå inte kan gå upp. Men jag har lärt/vant mig att skita i det.. Ni vet ju själva om ni har rätt eller inte. folk säger ibland emot när jag säger att jag verkligen äter och allt. det kan vara riktigt jobbigt ibland.
7. Berätta vad som gör din blogg läsvärd?
- Jag är mig själv, och jag bloggar för att jag älskar det. Och skriver om roliga och intressanta saker. Kram Malin
Vill du och bli intervjuad och få fler läsare?


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer