Ta livet av dig!

Ta ditt liv, världen behöver inte dig. Det är ett av mina meddelande jag har fått den senaste tiden. Att det finns troll på cyberspace vet alla om och det har funnits i all tid. Det är tyvärr inget som kommer att förändras eller försvinna utan det kommer alltid att finnas troll som mår bra av att trycka ner andra. Dom livnär sig på det för att må bättre själv. Otroligt tragiskt men sant.

Näthat har varit min vardag ända sedan 2009 så man blir sjukt nog inte påverkad längre eller tar illa upp. Alltid finns där någon som hatar en. Men när det går så långt att en individ önskar livet ur någon, då har det gått på tok för långt! Men även det händer och sker. Som i mitt fall nu, där en person önskade att jag tog livet av mig för världen inte behövde mig... Fy fan vad den tog! Jag brukar som sagt inte ta åt mig av sådant men detta gjorde verkligen ont 💔 Hur kan man ens bara få tanken och kraften att skriva så till något? Hur ont vill man egentligen göra en människa? Huuuuuuuur kan man ens gå så långt? Frågorna är många men svaren otroligt få - nästintill obefintliga..

Jag är redan inne i en djup och väldigt svår depression och önskar ibland att jag hade haft modet att avsluta livet, för livet har ingen mening just nu över huvud taget. Men jag har en otroligt fin kärlek och familj i mitt liv, som jag inte kan släppa eller vill släppa. Så jag försöker just nu kriga så gott jag kan, men ett sådant meddelande kan göra stor skada hos fel individ, det finns dom som gör slag i verket, det kan vara den sista droppen någon behöver för att begå självmord. Men tänker folk på det? Nejdå! Så jäkla illa, trist, fruktansvärt men framförallt idiotiskthemskt!

Så gott folk! Tänk för fasiken på hur ni formulerar er, skriver etc.

Give more love than hate and the world will be a little bit better 💖💕


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Absolut inte ok. Du är bra❤

nouw.com/blackout
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Nyss hittat till din blogg och måste ge dig cred för bloggen, så himla fin gjord! Detta inlägg gör verkligen ont i hjärtat att läsa! Ingen ska behöva höra såna där ord, fy blir så ledsen. Glöm inte hur grym du är som människa:)

nouw.com/sofialissmyr
Blackout
Blackout,

Får du någon hjälp för din depression? I mina ögon är ditt liv viktigt i allafall. Jag vte att man inte känner så själv men för andra är du det.
Idioter på nätet som hetsar andra att begå självmord borde anmälas och få fängelsestraff för medhjälp till mord. Men de skriver säkerligen anonymt och onåbart. de fega små individerna.

nouw.com/blackout