Tobbes julkalender - Lucka 10

Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild. Tävlingsregler: Lämna en kommentar med vilken färg du hade velat ha på dina hörlurar om du skulle vinna. Skriv även med i kommentaren antingen vad ditt bästa minne med musik är eller vilken som är din favoritartist eller låt. :-) Ni har fram tills klockan ikväll den 10/12 kl, 23:59 på er att tävla. Jag kommer då välja två vinnare som vinner vars ett par trådlösa bluetooth hörlurar (fungerar till alla telefoner med bluetooth). Vinnaren presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som nästa lucka i julkalendern publiceras. Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där ;)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Bella Karlsson,
Jag skulle vilja vinna dom svarta hörlurarna till min kära syster eftersom hon alltid lyckas ha sönder sina
nouw.comNone
Jacqueline,
Skulle vilja vinna ett par blå. Min favorit artist är Lasse stefanz. Minnena är från när jag och gubben blev ett par :)
nouw.comNone
Sandra edström,
Jag skulle vilja vinna vita! Mitt bästa minne med musik är när jag gick i musik klass mellan åk7-9, när man stod på scenen med pirret i magen och skulle sjunga för publik.
nouw.comNone
Jag är med! Skulle vilja vinna vita eller svarta. Mitt absolut bästa musikminne är när jag var på Akons konsert i somras. Hans första konsert i Sverige. Han har varit min idol sen 2004, och i 11 år har jag väntat på att få se honom live och i somras släppte de biljetterna och han hade sin konsert i Stockholm. Det var magiskt! Det var den absolut bästa dagen i mitt liv. Ett annat minne är också från i somras, när det var The Island Festival och jag fick se David Guetta live. SÅ jäkla grymt var det!
babustyle.forme.se
Heléna,
Ett par vita till min dotter. Det absolut coolaste jag gjort/sett/hört är när jag var på Tenacious D på Grönan, dom är grymt bra och jag älskar Jack Black och varje gång jag hör dom så tänker jag på hur grymt det var att ha fått sett dom live!!
hemmahoshelena.blogg.se
Iréne wicander,
Ett par vita rill mig själv då mina gått sönder
nouw.comNone
Iréne Wicander,
Ett par vita till mig själv då mina vanliga gått sönder
nouw.comNone