Tobbes julkalender - Lucka 18

Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild. Tävlingsregler: Lämna en kommentar med vad för motiv/text/citat du hade velat ha på din vägg i en poster/print. Eller lämna en kommentar med ditt bästa motto/citat :-) Nu till vinnarna i lucka 10. Jag vet att det är sent, men bättre sent än aldrig. ;-) Dom två som hade turen med sig och kammade hem vars ett par fräsiga, coola och jäkligt bra bluetooth hörlurar är: Iréne Wicander
Bella Karlsson Tjohoo! Grattis grattis!! Maila mig på hej@tform.se så fixar vi så ni får er vinst :D Ni har fram tills klockan ikväll den 18/12 kl, 23:59 på er att tävla. Jag kommer då välja tre vinnare som vinner vars två prints ur min kommande kollektion (ram ingår ej). Vinnarna kommer efter avslutad julkalender kunna välja fritt i mitt galleri (hemligt än så länge). Vinnarna presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som nästa lucka i julkalendern publiceras. Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där ;)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

felicia,
Jag vill vinna och hänga upp en poster inne i mitt sovrum, jag behöver en motiverande bild när jag vaknar och när jag går och lägger mig! För att få mig "keep on gooing" :)
nouw.comNone
Helena i Uppsala,
Jag skulle vilja ha en bild av mig själv eller någon närstående, öppnad i "paint" och retuscherad med filter över
nouw.comNone
Helena i Uppsala
IP: 82.99.3.229