Tobbes julkalender - Lucka 6

Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild. Tävlingsregler:
Lämna en kommentar med vad du inte kan vara utan kring julens tid (det kan vara något godis, tv-program, mat med mera). Enklare än så är det inte ;-)

Du får gärna dela dagens lucka så att fler kan hitta min julkalender. Använd hashtaggen #tobbesjulkalender när du delar julkalendern i sociala medier. :) Ni har fram tills klockan 23:59 på er att tävla. Jag kommer då välja två vinnare som vinner vars en fotoram i trä med texten Love på. Vinnaren presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som nästa lucka i julkalendern publiceras. Lycka till ♥ Nu till gårdagens vinnare! Varför ska det alltid vara lika svårt att ta fram en vinnare? Det är så himla svårt. Många är med och tävlar och alla bidrag är lika bra! Men någon måste det ju ändå bli, jag har suttit i över en timma och finurlat. Men jag vill säga ett stort grattis till Sandra Edström som hade turen med sig denna gången!! :D Maila mig på hej@tform.se så mailar jag över presentkortet! :) Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där ;) OBS! Lucka nummer 7 som innehåller ett tips blir lite försenat..


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Heléna,
Jag är inte superförtjust i julen av olika anledningar men jag kämpar varje jul, nån gång måste det ju ge mig sig tycker man. Jag har ju mina barn förstås, dom vill jag ju inte vara utan men annars så tror jag julbelysningen i alla former överallt, tycker det är så otroligt mysigt. Borde ju kunna ha bättre mysbelysning året om iof..
hemmahoshelena.blogg.se
Therese,
Jag är med! Det bästa med julen är allt mysigt man kan göra, pynta, baka, ha tända ljus, titta på julfilmer :)
babustyle.forme.se
Therese
IP: 82.99.3.229