Vad och vilka ämnen pluggar jag?

Många undrar och är säkert nyfikna på vilka ämnen jag läser. Så tänkte förklara vilka ämnen jag läser! Mina böcker blev försenade och kommer först imorgon! :/ Förra året läste jag på Komvux i Sjöbo. Där läste jag Grundläggande Matematik och Grundläggande Engelska. Då jag inte skötte högstadiet och hade hög frånvaro så fick jag inga betyg. Men tog tag i det förra året och ska läsa upp alla ämnen samt så ska jag utbilda mig! :) Jag har godkänt i både Grundläggande Matematik och Engelska. Nu VT 2013 började jag på Forum i Ystad (då vi bor i Simrishamns kommun nu så har jag bytat skola). Jag kommer läsa följande ämnen nu under VT:
  • Grundläggande Svenska
  • Grundläggande Samhälle
  • Matematik på Gymnasienivå
  • Engelska på Gymnasienivå
  • Företagsekonomi
Det kommer bli en tuff termin. Men jag ger mig inte och det kommer gå hur bra som helst för mig. Efter VT tänkte jag läsa resterande kärnämnena jag har kvar på gymnasienivå. Därefter ska jag utbilda mig till USK (undersköterska) och sen läsa vidare till Sjuksköterska och därefter till det jag vill bli. :) Så nu vet ni vad jag pluggar.. :) Pluggar ni? Isf vad pluggar ni till? Vad har ni för utbildning? :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Om du ska läsa till sjuksköterska så måste du inte läsa till undersköterska först, så du vet :) Det kommer bara innebära att du får läsa många ämne två gånger, då första delen av sjuksköterskeutbildningen är en undersköterskautbildning, alltså så "blir du" eller får lov att jobba som undersköterska när du läst ett visst antal terminer till sjuksköterska. Ett tips bara :)
Tobias "Tobbe" Andersson,
Okej.. :) Tusen tack för tipset Maria! Skolan sa att jag var tvungen att läsa till USK innan jag kunde bli Sjuksköterska. Så ska höra med dom 1 gång till.. :)
nouw.comNone
Maria
,
Ingen fara :) Vad konstigt.. För jag är själv undersköterska och har jobbat inom vården/handikappomsorgen i 5 år nu, så har därför haft kontakt med ganska många sjuksköterskor som jag frågat. Och alla har sagt att man inte måste läsa till undersköterska först, många av dom har inte gjort det så... Skumt att skolan sa det :S
Tobias "Tobbe" Andersson,
Ja det tycker jag med. Men ska checka med dom en gång till. Hon kan ha sagt fel till mig? :) Okej. Då måste man kanske inte det. Bra isf.. :) Ja det är det. Men ska som sagt höra med dom igen. :)
nouw.comNone