Din varukorg är för närvarande tom!
Biffstroganoff ala Tobbe.

Du behöver:
500 g strimlat nötkött (innanlår eller biff)
Vatten*
2,5dl milda mat
2,5dl milda mini mat
Lök (**)
Tomatpuré
Salt
Peppar
Aromat
Paprika pulver
Köttbuljongtärning eller Oxfond
Margarin/smör/olja att steka i
Tillbehör:
Kokt ris, pasta eller vad du nu vill ha till :)
Gör såhär:
Om du inte har köpt strimlat nötkött (innanlår eller biff) så strimla köttet, krydda med salt och peppar och stek tills det får färg i en stekpanna. Tillsätt vatten + buljongtärning/oxfonden och låt koka på svagare värme tills du känner att det är mört med en gaffel.
* Vattnet kokar man köttet mört i och använder det alltså inte till såsen.
** Jag kör rödlök när jag gör biffstroganoff och vanlig gul lök när jag gör korvstroganoff.
Kommentarer
4 svar till ”Biffstroganoff ala Tobbe.”
-
Vilket sammanträffande, åt detta idag jag med! :)
-
Mums! Måste ta och göra detta nån dag :)
-
Gör det, lovar dig att det är riktigt gott! :)
-
Haha! Vilket sammanträffande.. :D
Lämna ett svar till AnonymAvbryt svar